Jeugdpsycholoog Dodewaard

"Voor de ander, ondanks mijzelf, vanuit mijzelf" – Levinas

"Voor de ander, ondanks mijzelf, vanuit mijzelf" – Levinas

Cliënten aan het woord

Psychologen en Orthopedagogen Praktijk Dodewaard heeft al vele volwassenen en kinderen op weg geholpen. We horen graag wat u van de behandeling vond en hoe deze u heeft geholpen. Hieronder leest u over de ervaringen van cliënten die u voorgingen.

Door cognitieve gedragstherapie (RET) weet ik wanneer ik de fout in ga en niet helpende gedachten opbouw. Ik kan nu mezelf een halt toeroepen en mezelf dwingen positieve gedachten er voor in de plaats te zetten.

De therapie heeft er voor gezorgd dat ik nu minder negatief over mezelf denk en ik kan mijn kwaliteiten weer zien.

Linda (17 jaar)

Ik heb nu veel meer vriendjes. Ik weet nu ook hoe ik vriendjes kan maken.

Tom (10 jaar)

Ik kan nu goed omgaan met dyslexie en heb van mezelf geaccepteerd dat ik nooit een ster zal worden in spelling. Ik ben nu ook minder bang om fouten te maken.

Marlies (13 jaar)

Voorheen slikte ik anti-depressiva om mijn sombere gedachten en angstaanvallen onder controle te krijgen. Het is een verademing om te weten dat ik met cognitieve gedragstherapie in combinatie met mindfulness oefeningen weer op alle gebieden kan functioneren. Het heeft mij geholpen om er weer bij te horen en te kunnen genieten.

Roel (42 jaar)

Door de map "ik ben speciaal” heb ik geleerd wat het "Syndroom van Asperger" is en kan ik er nu redelijk mee omgaan.

Joep (12 jaar)

Door de psycho-educatie kunnen we ons kind beter begrijpen en zijn we goed voorbereid op de ontwikkeling van onze zoon in de pubertijd en zijn middelbare schoolperiode.

Ouders van Joep

Wilt u meer weten over de behandelingen of direct een afspraak maken bij Psychologen en Orthopedagogen Praktijk Dodewaard?
Bel 06-27217388 of stuur een bericht.

Neem contact op
Psychologie